Over ons

Ceha Europe is een zelfstandige onderneming binnen de Ceha Buro groep. Sinds de oprichting in 1998 heeft de Ceha groep een leidende rol in de markt van metalen kantoor- en bedrijfsmeubelen.

Waar de focus in het begin voornamelijk op de Europese mark lag, vinden onze producten tegenwoordig hun weg over de hele wereld. De basis van het succes ligt bij onze kernwaarden: klanten servicegerichtheid, flexibiliteit en snelheid.

Ceha Europe - Breda, Nederland

Het kantoor van Ceha Europe is gevestigd in Breda. Verdeeld over twee locaties beschikken we inmiddels over bijna 8.000 m2 logistiek- en kantoorruimte. Het Ceha Europe team staat vanuit hier klaar voor onze relaties.

Via een netwerk van geselecteerde dealers en wederverkopers worden onze kantoor- en bedrijfsmeubelen op de markt aangeboden. Waarin wij onszelf onderscheiden is de breedte van het assortiment in combinatie met de ruime voorraadposities. Dit heeft ertoe geleid dat we inmiddels marktleider zijn in zowel Nederland, België en Luxemburg.

Ceha Buro - Kayseri, Turkije

Het internationale hoofdkantoor en de fabriek van de Ceha groep zijn gevestigd in Kayseri, Turkije. Dagelijks zijn hier ruim 1100 mensen werkzaam in de productie, export en ontwikkeling van onze producten.

In 2016 is het eerste deel van onze nieuwe fabriek (65.000 m2) in gebruik genomen. Recent is ook het tweede gedeelte (55.000 m2) in gebruik genomen. Hierdoor beschikken we in totaal over ruim 120.000 m2 gesloten productiecapaciteit!

Ceha Logistics - Mersin, Turkije

Om leveringen over de gehele wereld te begeleiden is een aantal jaar geleden Ceha Logistics opgericht. Ceha Logistics is een volwaardig logistiek partner in het boeken en begeleiden van transporten voor zowel de Ceha groep, als ook andere partijen. Ruim 40 specialisten op het gebied van transport en logistiek staan dagelijks voor u in Mersin klaar.

Een opbergoplossing voor ieder probleem

Voor ieder probleem biedt Ceha Europe een “snelle oplossing” dankzij ons breed en omvangrijk voorraadprogramma. Behoefte aan een specifiekere of op maat gemaakte oplossing? Ook daarmee helpen wij u graag!

Daarnaast hebben wij ons assortiment de laatste jaren flink uitgebreid waardoor u met gemak een gehele kantoorruimte kunt inrichten met Ceha meubilair. Zo vindt u in ons assortiment onder andere kwalitatieve bureaustoelen, elektrische bureaus en handige accessoires. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een kwalitatieve én mooie kantoorinrichting vindt u bij Ceha Europe.

Het team van Ceha Europe helpt u graag en staat altijd klaar om u vrijblijvend te adviseren! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via info@cehaeurope.nl of +31 88 470 04 00.

Sfeerfotos 1