Over ons

Ceha Europe is onderdeel van de succesvolle Ceha groep. Ceha is een internationale producent van kantoor- en bedrijfsmeubelen. De termen kwaliteit, snelheid, klantfocus en flexibiliteit staan binnen de Ceha groep hoog aangeschreven.

Bekijk projecten

Het Ceha Europe kantoor is gevestigd in Breda. In ons pand vind u onder andere de afdelingen sales, binnendienst, transport & logistiek en marketing. Daarnaast treft u hier ons 4500 m2 grote logistiek centrum. Doormiddel van een netwerk van geselecteerde (online)dealers worden onze kantoor- en bedrijfsmeubelen op de markt aangeboden. Dagelijks leveren we, uit voorraad, door geheel Europa.

De kern van de Ceha groep ligt in het produceren van stalen opbergmeubelen zoals garderobekasten en lockers. Zeker op deze gebieden zijn we inmiddels marktleider in de Benelux. Ons voorraad programma van opbergmeubelen is zodanig breed en omvangrijk dat we ieder probleem een “snelle locker oplossing” hebben. Op zoek naar een wat specifiekere of op maat gemaakte locker management oplossing? Ook daarmee helpen wij u graag!

De laatste jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid waardoor u gemakkelijk een gehele kantoorruimte kunt inrichten met Ceha meubilair. Zo zijn onder andere kwalitatieve bureaustoelen, elektrische sta/zitbureaus en handige accessoires in ons assortiment opgenomen. Kortom: alles wat u nodig heeft voor een kwalitatieve én mooie kantoorinrichting vindt u bij Ceha Europe.

Bekijk producten

Ceha Buro fabriek

De fabriek van Ceha Buro is gevestigd in Kayseri, Turkije. Sinds de oprichting van de fabriek in 1998 heeft deze een belangrijke rol op zich genomen binnen de markt van stalen kantoor- en bedrijfsmeubels. Waar de focus in de beginjaren voornamelijk op diverse Europese markten lag, vinden tegenwoordig de Ceha producten hun weg over de hele wereld!

Op het internationale hoofdkantoor en de fabriek in Kayseri zijn dagelijks 1.100 medewerkers actief in de productie, export en op de onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen. Klantgerichtheid staat bij alle medewerkers van Ceha centraal. Of het nu gaat om standaard producten of op maat gemaakte producten: ieder product wordt met dezelfde zorg geproduceerd en behandeld.

Achter het grote succes van de Ceha groep staat de gedreven oprichter en huidige president Cetin Sen. De grondvesten waarop de onderneming van Cetin Sen is gebouwd zijn kwaliteit, klantfocus, service verlening, flexibiliteit en snelheid. De kwaliteit van de Ceha producten en diensten wordt gewaarborgd door een integraal vastgesteld ISO 9001-controle systeem. Hiernaast hebben de meeste producten een TÜV/GS label.

Inmiddels hebben vele over de hele wereld tot volle tevredenheid de weg naar Ceha gevonden. Wij hopen dit met plezier en dankbaarheid voort te blijven zetten.


Sfeerfotos 1

Certificering

ISO 9001:2008 en ISO 14001

ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.

ISO 14001 specificeert de eisen voor en milieumanagementsysteem die een organisatie in staat stellen beleid en doelstellingen te ontwikkelen en te implementeren, rekening houdend met wettelijke en andere eisen die de organisatie onderschrijft en met informatie over belangrijke milieuaspecten. ISO 14001 is van toepassing op de milieuaspecten die de organisatie identificeert als aspecten die zij kan beheersen en aspecten die zij kan beïnvloeden.