Over ons

Ceha Europe is een succesvolle onderneming in de kantoor- en bedrijfsmeubelen branche. Wij zijn een 100% dochter maatschappij van Ceha Buro, een internationale producent van kantoor- en bedrijfsmeubelen. Binnen de Ceha groep staan de termen; kwaliteit, klantfocus, flexibiliteit en snelheid hoog aangeschreven.

Bekijk projecten

Wie zijn wij

Ceha Europe is gevestigd in Breda. Hier treft u ons 4500 m2 grote logistieke centrum, onze showroom en de sales en marketing afdeling. Door middel van een netwerk van geselecteerde dealers en web winkels worden de kantoor- en bedrijfsmeubelen op de markt aangeboden. In de huidige tijd is snelheid van handelen en leveren erg belangrijk. We leveren dagelijks, uit voorraad, door geheel Europa. We doen dit veelal vanuit ons logistieke centrum in Breda.

De kern van Ceha Buro ligt in het produceren van stalen opbergmeubelen, lockers en garderobe kasten. Zeker op deze gebieden zijn we inmiddels marktleider in de Benelux. Ons voorraad programma opbergmeubelen, lockers en garderobe kasten is zodanig breed en omvangrijk dat we voor ieder probleem een snelle ‘locker’ oplossing hebben. Zoekt u meer een locker management oplossing, ook hiermee helpen wij u graag!

De laatste jaren hebben we ons assortiment enorm uitgebreid met bureaustoelen, verstelbare bureaus, accessoires en een complete lijn met ‘soft seating’ en ‘lounge’ meubelen. Een compleet kantoor inrichten met Ceha meubilair is dan ook geen enkel probleem.

Bekijk producten

Ceha Buro

Ceha Buro is opgericht in 1998. Sindsdien heeft de fabriek van Ceha Buro een steeds meer vooraanstaande rol op zich genomen binnen de markt van stalen kantoor- en bedrijfsmeubels. Werd in beginjaren de focus gelegd op de diverse Europese markten; tegenwoordig vinden de Ceha producten hun weg over de gehele wereld.

Aan de basis van dit succes staat de gedreven oprichter en huidige president Cetin Sen. Iedere dag weer draagt hij zijn waarden uit naar al zijn medewerkers: kwaliteit, klantfocus, service verlening, flexibiliteit en snelheid staan enorm hoog aangeschreven. Dit zijn de grondvesten waarop de onderneming is gebouwd. Deze inspanningen hebben geresulteerd in succes en de groei van de Ceha Group-bedrijven.

Op het internationale hoofdkantoor en de fabriek in Kayseri, Turkije, zijn dagelijks 1.100 medewerkers actief in de productie-, export- en onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen. In korte tijd is de organisatie uitgebouwd met 2 fabrieken in Turkije en Rusland en een Europees verkoopkantoor in Nederland.

Klantgerichtheid is het centrale thema van alle medewerkers. Of het nu standaard producten betreft of producten op maat: ieder product wordt met dezelfde zorg behandeld en geproduceerd.De kwaliteit van producten en diensten wordt gewaarborgd door een integraal vastgesteld ISO 9001-controle systeem, hiernaast hebben de meeste producten een TÜV /GS label.

Sfeerfotos 1

Velen over de hele wereld hebben tot volle tevredenheid de weg naar Ceha gevonden. Bij Ceha bestaat de overtuiging dat ook nieuwe klanten de Ceha producten tot in lengte van dagen en naar volle tevredenheid zullen toepassen.

Certificering

ISO 9001:2008 en ISO 14001

ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Door te voldoen aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving.

ISO 14001 specificeert de eisen voor en milieumanagementsysteem die een organisatie in staat stellen beleid en doelstellingen te ontwikkelen en te implementeren, rekening houdend met wettelijke en andere eisen die de organisatie onderschrijft en met informatie over belangrijke milieuaspecten. ISO 14001 is van toepassing op de milieuaspecten die de organisatie identificeert als aspecten die zij kan beheersen en aspecten die zij kan beïnvloeden.